3mczne niemowlę mało je

Kverve on ma 3 mce i 8 dni a to już różnica. Nie wiem czy on ma refluks ja już wszystkiego się domyślam. Jeszcze dorwal katar i kaszel więc jeszcze mniej je. Waga dobra niemowlęca. Jutro idę do lekarza zob co powie. 

Czasami jest refluks ukryty i nie zawsze sie ulewa u mnie na usg dopiero lekarz stwierdzil wlansie refluks. Jakież bylo moje zdziwnienie bo "przeciez nie ulewa" 

Daj znać co tam u lekarza. 

Adamos daj znać co lekarz powiedział. 

Byłam dziś u lekarza bo przy okazji go osluchal bo ma katar i kaszle więc dodatkowo ma gorszy apetyt i melo je zupełnie. Zobaczył wyniki z krwi z moczu stwierdził że są prawidłowe i nie dał mi żadnego skierowania. Powiedział że są takie dzieci niejadki i nie wolno wciskać na siłę. No nie wiem bo tera, to Mo je po 55 ml co 2 godz ale jadł lepiej przed tym przeziębieniem.

Adamos czyli wszystko jest dobrze nie martw się skoro badania wyszły ok znaczy ze wszystko jest w porządku ☺

Moja corka tez mało je. Moze taka utoda tych dzieciaczkow naszych. Skoro wyniki w normie to trzeba sie uspokoic :) 

Przy chorobie dzieci ogólnie jedzą mniej są marudne, śpiące 

Adamos oby nie traciło dziecko na wadze i jakoś przybierało ale ile zje tyle zje. No chyba że prywatne zasiegniesz opinie gastrologa na temat ulewania czy refluksu 

Adamos daj mu czas z tydzień dwa jak będzie się coś działo to wtedy prywatnie i tyle

Tak teraz to malutko je ale ma katar kaszel i chyba go gardełko boli. Więc czytałam że przy infekcji dziecko nie chce jeść. Nawet jak już infekcja się zbliża a objawów jeszcze nie ma to już apetyt maleje. No nic pilnuje żeby się nie odwodnił. Mam nadzieję że wyzdrowieje i będzie dobrze. 

Przyjdź jutro jechać na jedzenie w pewnym momencie i zobaczysz jak przybierze na wadze

damos a normalnie sika ?

Adamos to życzę żeby jak najszybciej wyzdrowiał 

Adamos nieraz jest też tak ze dziecko ma taki okres przejściowy i nie ma co na sile wciskać jeżeli waga się utrzymuje a nie spada nie ma co panikować wiadomo chyba że trwa to już dłuższy czas

U nas też tak się objawiały początki choroby, może miał problem z przełykaniem, sama nie mam aptetytu kiedy boli mnie gardło i staje wszystko jak kluska w przełyku, dzieciaczki nie wiedzą co im jest i czasem tak reagują na infekcje, nawet zakażenie dróg moczowych może się objawiać spadkiem wagi i niskimi przyrostami

U nas przy pleśniawkach też tak było że córka nic nie chciała jeść 

Jak dziecku coś dolega zwłaszcza z buźce to wiadomo że nie chce jeść bo to sprawia im większy ból